Probeer 7 dagen voor € 1,-

Voor een
 
gezond leven

Geld verdienen binnen 10 minuten: 8 praktische manieren

geld verdienen social media Apr 24, 2024
Geld verdienen binnen 10 minuten

In onze snelle wereld is de behoefte om snel wat extra geld te verdienen begrijpelijk. Of je nu een pauze hebt tussen twee vergaderingen of gewoon een kleine financiële boost nodig hebt, het internet biedt talloze snelle oplossingen. In deze uitgebreide gids verkennen we verschillende manieren om binnen 10 minuten geld te verdienen, van eenvoudige online taken tot het benutten van sociale media.

Laten we snel beginnen, want… je hebt weinig tijd 😉

(PS: wil je ook geld verdienen op andere manieren en deelnemen aan de Cashback Challenge? Lees dan de informatie aan het eind van deze blog.)

 

Micro-taken en freelance gigs

Op websites zoals Upwork, Fiverr en Mechanical Turk kun je freelance opdrachten aanbieden die variëren van grafisch ontwerp tot het bewerken van teksten of het uitvoeren van data-entry taken. Alles is mogelijk. Deze taken kun je vaak snel voltooien (zeker als je de benodigde skills en ervaring hebt) en je wordt er snel voor betaald. Het is een uitstekende manier om je skills in te zetten voor snelle klussen.

 

Ongebruikte spullen verkopen

Platforms zoals eBay, Marktplaats, Vinted of zelfs Facebook Marketplace maken het mogelijk om binnen enkele minuten producten te koop aan te bieden. Een goede foto en een aantrekkelijke beschrijving zijn cruciaal om snel een koper te vinden. Dit is niet alleen een manier om snel geld te verdienen, maar ook om je huis op te ruimen.

Als je meer wilt weten over geld verdienen met Marktplaats, bekijk dan deze blog.

En hier vind je meer informatie over geld verdienen met Vinted.

 

Geld verdienen met enquêtes

Sites zoals Survey Junkie, MyPoints, EuroClix en InboxDollars betalen je voor het invullen van online enquêtes. Deze platforms hebben regelmatig nieuwe enquêtes beschikbaar en betalen uit in geld of cadeaubonnen. Hoewel het per enquête geen fortuin oplevert, kan het snel oplopen als je meerdere enquêtes achter elkaar doet.

Als je serieus aan de slag wilt met geld verdienen met enquêtes, bekijk dan deze blog.

 

Beoordelen van websites en apps

Websites zoals UserTesting betalen je om websites en apps te beoordelen. Elke test duurt ongeveer 10 tot 20 minuten en kan tot $10 per test opleveren. Het is een interessante manier om vanuit huis geld te verdienen door simpelweg je mening te geven over de gebruiksvriendelijkheid van digitale producten.

 

Geld verdienen met TikTok

Dit platform is ideaal om snel content te maken. Je kunt op allerlei manieren geld verdienen met TikTok, mits je een mooi aantal volgers en views hebt. Korte, leuke video's die inspelen op de nieuwste trends kunnen snel viral gaan en zo inkomen genereren.

 

Geld verdienen met Instagram en Pinterest

Beide platforms zijn perfect voor affiliate marketing. Op Instagram kun je geld verdienen door gesponsorde posts te plaatsen als je een groot aantal volgers hebt. Pinterest werkt goed voor het promoten van affiliate links via pins. Als je volgers deze links gebruiken om aankopen te doen, ontvang je een commissie.

Meer informatie over geld verdienen met Pinterest vind je hier, en hier staat een blog over Instagram.

 

Geld verdienen met Snapchat

Dit platform kan worden gebruikt voor korte promoties. Snapchat is vooral populair onder jongeren en biedt een directe manier om engagement te creëren. Je kunt snel geld verdienen door samen te werken met merken die jouw Snapchat als marketingkanaal willen gebruiken.

 

Geld verdienen met cashback-apps

Apps zoals Rakuten en Ibotta bieden cashback op alledaagse aankopen. Hoewel je hiermee niet direct 'geld verdient', bespaar je wel geld op aankopen die je toch al zou doen, wat bijna hetzelfde effect heeft.

 

Geld verdienen op andere manieren: praktische tips en tools

Iets wat je ook in 10 minuten kunt doen, en waar je ook veel geld mee kunt verdienen, is je aanmelden bij Unschooled. 

Op Unschooled staan namelijk meerdere videoseries die gaan over geld verdienen en besparen:

 

Deze videoseries zelf duren wel langer dan 10 minuten ;) Maar je kunt er ook serieus wat geld mee besparen en verdienen. Dus mocht je interesse hebben, dan kun je je hier aanmelden.

En mocht je nog vragen hebben over deze blog (of Unschooled), stuur me gerust een bericht.

Heel veel succes!

Geschreven door Wiebe Koehoorn,
oprichter van Unschooled

Ervaringsdeskundige op het gebied van financiële gezondheid. Geld verdiend met een online vertaalbureau (AlphaLingua), 2 YouTube-kanalen (onder de naam Nesami), online cursussen, affiliate marketing, beleggen en traden in aandelen en crypto, community building en SEO/blogs (voor All Ways Healthy).

Een  
gezond leven
voor minder dan
 1,- per dag.

_

Het lidmaatschap dat je, naast een gezonder lichaam en meer mentale rust, juist geld oplevert.

Goedkoper dan je dagelijkse Starbucks-koffie, je fitnessabonnement of je wekelijks Thuisbezorgd-avondje.

Elke maand extra levenslessen, regelmatige online en offline meet-ups, en altijd en overal toegang tot onze community met gelijkgestemden.

Maandelijks lidmaatschap

€ 19,95/maand

 • Direct toepasbare levenslessen
 • Bewezen vakexperts met praktijkervaring
 • Online en offline community met gelijkgestemden
 • Elke maand extra content
 • Maandelijks opzegbaar
 • BONUS #1:
  live webinars met vakexperts
 • BONUS #2
  Cashback Challenge
Probeer 7 dagen voor € 1,-

Jaarlijks lidmaatschap

€ 11,95/maand

 • Direct toepasbare levenslessen
 • Bewezen vakexperts met praktijkervaring
 • Online en offline community met gelijkgestemden
 • Elke maand extra content
 • BONUS #1:
  live webinars met vakexperts
 • BONUS #2
  Cashback Challenge
 • 40% korting
  vs maandelijks lidmaatschap
Probeer 7 dagen voor € 1,-